Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

‘VATRENI PROBALI IZVESTI USTAŠKI DRŽAVNI UDAR’: Macanov odgovor zapalio Twitter

Autor: Iva Međugorac

U najmanju ruku čudno je reagirao.

Ne jenjava rasprava o dočeku Vatrenih, koji se odvio u Zagrebu, a na kojem je na inzistiranje srebrnih hrvatskih nogometaša i njihova izbornika Zlatka Dalića sudjelovao i hrvatski glazbenih Marko Perković Thompson.

Na taj se spektakl na Twitteru osvrnuo novinar Tonči Percan koji je vrlo oštro komentirao posljednja događanja tvrdeći kako se radi o državnom udaru Zlatka Dalića i ekstremne desnice.

”Znači Francuze je dočekao predsjednik”, nastavlja Percan te dodaje kako HNS nije dozvolio ni predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, ali niti premijeru Andreju Plenkoviću da budu na dočeku, ali se zato ondje ugurao Marko Perković Thompson i ustaštvo. ”Meni ovo miriše na meki ustaški državni udar”, napisao je novinar, a njegovu izjavu nadogradio je Krešimir Macan, OPR strateg koji odnedavno brusi imidž premijera Andreja Plenkovića.

Macan nije pokušao demantirati, niti osporiti tvrdnje novinara Percana već je samo poručio: ”Koji nije uspio”. Nije poznato je li istovjetan stav, ovom Macanovome, i onaj Plenkovićev no u svakom slučaju zvuči ako ništa drugo čudno.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.