Dnevno

Uskršnja čestitka Marijane Petir: Evo što je poručila

Autor: Dnevno

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir uputila je danas uskršnju čestitku koju prenosimo u cijelosti.

”Nalazimo se u Velikom tjednu, pred nama je najveći katolički blagdan kada slavimo pobjedu života nad smrću, ljubavi nad mržnjom, nade nad beznađem. Upravo tu pobjedu želim da i vi, svatko ponaosob, ostvarite u svojim životima.

Neka snaga zamijeni težinu svakodnevnih problema. Neka brigu oko sutrašnjice zamijeni nada u bolje sutra. Neka ljubav pobijedi svako zlo. Na kraju križnoga puta nalazi se prazan grob Uskrsloga Krista koji je pobijedio smrt.

Nadvladajmo i mi svoje zemaljske brige i probleme i budimo hrabri jer – On je pobijedio svijet. Sretan i blagoslovljen Uskrs želim svima vama i vašim obiteljima”, stoji u čestitci.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.