Foto: Jakov Prkic / CROPIX

USKOK ‘banuo’ u prostorije splitske Čistoće!Slijede li uhićenja?

Autor: Dnevno

Burno je jutros u Splitu. Petnaestak djelatnika policijskog Uskoka u utorak u 7 sati ujutro banulo je u sjedište splitske komunalne tvrtke Čistoća.

Prvo su obavili su niz razgovora u upravnoj zgradi, ali i na susjednom odlagalištu otpada Karepovac.

Nakon nešto više od sat vremena s njima su se – pretpostavlja se na dodatne razgovore – otišli jedan poslovođa i nekoliko radnika, a nešto prije deset sati i direktor tvrtke Ante Aleksić.

Da je u prostorije “Čistoće” upao USKOK, odmah je za Slobodnu Dalmaciju potvrdila i Ljubica Vrdoljak, šefica Operativne službe te gradske tvrtke. Kazala je kako policijski djelatnici više nisu u upravnoj zgradi te da su se po svoj prilici uputili na odlagalište Karepovac, s obzirom da su tražili zamjenu bageriste kako bi mogli pristupiti deponiju, piše Slobodna Dalmacija.

Kako je kazala, radi se najvjerojatnije o anonimnoj prijavi koja se odnosi na nešto što je odloženo na dio odlagališta gdje svakodnevno pristiže komunalni otpad, nakon što je završena prva faza njegove sanacije.

“Ovdje se radi o nekome tko je zločest i želi loše Čistoći, sumnjam na nekoga unutar tvrtke”, rekla je Vrdoljak Slobodnoj Dalmaciji.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.