foto: arhiva

Urnebesna Bandićeva izjava: ‘Na izbore povedite sve što gmiže!’

Autor: Hina

U Ličkom Osiku je održan središnji predizborni skup stranke Milana Bandića, a on je pred dvjestotinjak okupljenih građana poručio okupljenima da “povedu na izbore sve što hoda i gmiže” jer da samo velika izlaznost jamči promjene, kao i da “Ličani zaslužuju bolje”, da “Ličani zaslužuju Ličanku na čelu Skupštine, Danijelu Bogić”.

Nositeljica liste Danijela Bogić također je pozvala birače da u nedjelju, 10. ožujka, glasaju i da zaokruže “prvu i pravu listu”, listu broj 1, te im je poručila kako je njihov glas bitan “da bi se maknuli oni koji su na vlasti 28 godina, koji su prouzrokovali sve probleme jer ništa ne rade i samo pričaju“.

Naša stranka polazi od ideje da su rad i solidarnost temelj suvremenog društva, s posebnim naglaskom na osobe u povećanom riziku od siromaštva. Stoga ću se u Županijskoj skupštini Ličko-senjske županije posebno zalagati za projekte koji značajno doprinose ujednačavanju kvalitete obrazovanja, poboljšanju položaja mladih i djece te unaprjeđenju brige za starije i nemoćne, kao i za gospodarske projekte koji ujednačavaju razvoj svih područja županije. Radom, solidarnošću, stručnošću i zajedništvom za dostojanstven život svih građana Ličko-senjske županije, 365 dana u godini, poručila je Bogić.

I ona je naglasila da je od devet kandidacijskih lista samo jedna na čelu koje je žena, i to lista broj 1.

“Mi ne smatramo samo deklarativno da su žene jednako vrijedne i sposobne za sve profesije, već tako i aktivno postupamo. Više žena u političkom životu donosi novu kvalitetu i drugačiju dimenziju vođenja politike i brige za zajednicu“, rekla je Bogić.

Ustvrdila je i da žene diskriminaciju više primjećuju, u svemu pokazuju više empatije i sklonost timskom radu, pregovaranju, razumijevanju potreba različitih društvenih skupina.

U mjestu Doljani i u Župnom uredu u Ličkom Osiku Milan Bandić i izaslanstvo stranke donirali su hranu, namještaj i kućanske aparate za srpske i hrvatske obitelji u potrebi u znak solidarnosti, pri čemu je Bandić rekao da ljudi koji žive u Lici zaslužuju bolje, da je pustoš ogroman problem i da “u Liku treba vratiti ljude”.




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.