facebook

Upozorenje građanima: ‘Rodica iz Zadra imala je bliski susret s migrantima….’

Autor: Dnevno.hr

Ivanka Busljeta na svom Facebook profilu podijelila je potresnu priču koju je njena rođakinja imala s grupom migranta. Njen status prenosimo u cijelosti:

“Rodica iz Zadra (pred par dana) imala je bliski susret s migrantom i to, (neznajući) u svom autu.

Naime, kasno navečer, vraćala se kući s posla (a živi) u predgrađu Zadra i, na cesti (kojom svakodnevno prolazi) naišla je na grane (a, kako bi prošla) morala je iz auta izaći i te grane u stranu maknuti. Dok je te grane s ceste u stranu micala, iz daljine, vidjela je svijetla nadolazećeg auta i, na brzinu, uletjela je u svoj auto i krenula.

Međutim, taj auto, u stopu je za njom vozio (a ta blizina) u njoj je, nervozu i strah izazivala. Dolaskom pred (osvijetljenu) kuću taj auto iza, naglo je zakočio i, dva mladića iz njega su izletila i nju, iz njenog auta izvukli govoreći joj; gospođo, imate migranta u autu. Sva prestravljena (od toga što je čula) u plač je briznula (a ti mladići) migranta su, do dolaska policije u njenom autu (od bijega) čuvali.

To je samo jedan od načina kojim se migranti služe i, sva sreća, da su mladići (iz auta iza) vidjeli, dok je ona zadnju granu s ceste micala kako se, migrant u njen auto iza zavlači. Zato su za njom i vozili kako bi joj pomogli.

S toga, dragi prijatelji i svi ostali budite oprezni kako i vi, na barikade ove vrste ili nešto slično ovome ne bi (na cesti) naletjeli jer, opreza nikad dosta. Zato sam, ovo njeno (ružno) iskustvo i s vama podijelila kako se, i vi (ne sluteći) ne bi u njenoj situaciji našli. OPREZ !!!”

facebook




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.