fbpx

UPAO NA PROSVJED: ‘Borim se za vaše duše’ (prosvjeduje se da se nastavi ubijanje najmanjih)

Autor: Boris Biško

Ako niste znali Hrvatska ima razne udruge i pokrete, koje vrlo rado naša Vlada na odlasku financira, koje se bore za ubijanje nevinih, nezaštićenih i najmanjih.

Aktivistice Ženske mreže, koje se bore da se ubijanje nevinih i dalje smatra legalnim i legitimnim pravo čovjeka, prosvjedovale su u utorak na Markovu trgu pokušavajući utjecati na Ustavni sud da ne prihvati prijedlog Hrvatskog pokreta za život koji je pravo na abortus poslao na ocjenu ustavnosti.

Prijedlog je Ustavnom sudu predan čak davne 1991. godine, no naše sudstvo je imao pametnijeg posla dok se nevini ubijaju i tek je sada došao na red za raspravu. Zagovarateljice ubojstva malenih, Ženska mreža,  smatraju da bi eventualna zabrana abortusa bila zadiranje u ženska prava.

Prosvjed je na kratko prekinuo čovjek koji očito posjeduje nekakve moralne vrijednosti, za razliku od prosvjednica, i ponudio im kolače i upozorio ih je da ne gube svoju dušu time što zagovaraju ubojstvo.


“Bog se bori za ljubav, hoće li netko kolača? U ime oca i sina! Ja sam vaš član jer se borim za vaše duše”  vikao je protuprosvjednik kojega je aktivistica Ženske mreže pokušala udaljiti s prosvjeda objašnjavajući da tamo ne smije biti. No on se nije dao smesti. Na kraju je ipak, “uz pomoć” policije napustio prosvjed.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.