Screenshot

UMRO KREŠIMIR MILANOVIĆ: Nakon oca, bivši hrvatski premijer izgubio i mlađeg brata!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Manje od mjesec dana nakon što mu je umro otac Stipe Milanović (29. kolovoza 2019.), bivšemu hrvatskome premijeru Zoranu Milanoviću u subotu, 21. rujna, oko 15:00 sati, umro je i mlađi brat Krešimir Milanović.

Kako je potvrdio Nikola Jelić, glasnogovornik predizbornog stožera Zorana Milanovića, on će privremeno do daljnjeg obustaviti sve predizborne aktivnosti i posvetiti se obitelji.

Podsjetimo, u travnju 2019. Krešimir Milanović operiran je u KBC-u Sestre milosrdnice. Operirao ga je Krešimir Rotim, predstojnik klinike za neurokirurgiju KBC-a u Vinogradskoj. Milanoviću je to bila druga teška operacija u nepune dvije godine, a prognoze nisu optimistične.

Početkom godine prekinuo je vezu s RTL-ovom voditeljicom Anom Strizić. Krešimir i 16 godina mlađa Ana u vezi su bili oko dvije godine i često ih se moglo vidjeti kako zajedno šeću ulicama Zagreba i Dubrovnika gdje je Krešimir na luksuznoj lokaciji gradio stanove, no posao mu je propao.

U ožujku ove godine, Milanovićev brat pretrpio je još jedan udarac. Nad njegovom tvrtkom Modestus d.o.o. pokrenut je stečaj. Dugovi vjerovnicima iznosili su čak 38,8 milijuna kuna, a većina se odnosila na kredit koji je podignut 2007. a zbog kojeg je pod hipotekom bio i stan roditelja bivšeg premijera, navodi Večernji list.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.