Uhićen napadač na Božu Petrova

Autor: hina

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su napadaču u skrivanju pomogla dvojica muškaraca te 28-godišnja djevojka, za što im je taj 35-godišnjak dao devet tableta s popisa opojnih droga.

Metkovska policija uhitila je napadača koji je prošloga petka na terasi kafića u Metkoviću gradonačelnika Božu Petrova staklenom pepeljarom udario u glavu, a nakon provedene istrage kazneno ga je prijavila državnom odvjetništvu.
Riječ je o 35-godišnjaku koji je osumnjičen za kaznena djela teške ozljede i omogućavanje trošenja droga.

Dvojica muškaraca u dobi od 36 i 68 godina i 28-godišnja djevojka osumnjičeni su pak za kazneno djelo pružanja pomoći napadaču nakon počinjenoga kaznenog djela.

Napadač se nakon počinjenoga kaznenog djela udaljio u nepoznatom smjeru, a policija ga je uhitila u subotu, 17. svibnja oko podneva u Metkoviću. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su napadaču u skrivanju pomogla dvojica muškaraca te 28-godišnja djevojka, za što im je taj 35-godišnjak dao devet tableta s popisa opojnih droga.

Zbog sumnje da su pomogli napadaču osumnjičeni 36-godišnjak, 68-godišnjak i 28-godišnjakinja kazneno su prijavljeni mjerodavnome državnom odvjetništvu, a osumnjičeni 35-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku dubrovačko-neretvanske PU.

Gradonačelnik Petrov pušten je kući nakon liječničke pomoći u dubrovačkoj bolnici.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.