Luka Stanzl/PIXSELL

UGLEDNI PRAVNIK ‘OPRAO’ PLENKOVIĆA: ‘Njegovo odbijanje Milanovića uvod je u ustavnu krizu!’

Autor: Dnevno

Pravnik i član Domovinskog pokreta Pero Kovačević komentirao je na svom Facebook prepucavanja premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića.

Kovačević je upozorio kako je odbijanje Plenkovića da sazove sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost moglo biti uvod u ustavnu krizu.

“Zoran Milanović je u utorak u pismu Andreju Plenkoviću predložio sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojoj bi se razmotrio utjecaj radikalizacije na stanje sigurnosti, a nakon napada na Markovu trgu.

Andrej Plenković mu je odgovorio kako neće sazvati sjednicu vijeća dok ne bude imao konkretne prijedloge za djelovanje koje mu treba dostaviti Koordinaciju za domovinsku sigurnost.

Očito je da nas njihova međusobna prepucavanja, taština, samoljublje i egomanija vode prema ustavnoj krizi”, stoji u objavi Kovačevića.

Podsjetimo, Milanović je pozvao na sazivanje sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost na kojoj bi se razmotrio utjecaj radikalizacije na stanje sigurnosti, a nakon napada na Markovom trgu.

Plenković mu je na to odgovorio kako je on “piroman nastoji prerušiti u vatrogasca”.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.