Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

U tijeku policijska akcija, stiglo upozorenje Đakovčanima: uđite u vaše kuće i zaključajte vrata

Autor: Dnevno, B.V.

U mjestu nedaleko od Đakova, u ovim trenucima stigao je velik broj pripadnika specijalne policije, koji pretražuju područje, na kojem se, prema dojavi koju su dobili, možda nalazi napadač iz Đakova.

Oko 19 sati bili su oko kuće počinitelja, no tad je stigla nova dojava i svi policajci su krenuli s rotirkama na područje 10-ak km od Đakova. Ondje su stigli i specijalci. Policija mještane upućuje u kuće, a i novinare su uputili na sigurnu udaljenost.

Brat ubojice iz Đakova je za Dnevnik.hr dao izjavu: “‘Naravno da sam u šoku. I otac nam je u šoku. Ima 96 godina. Napravio je sramotu, žalosno je to i od Boga i od naroda. Poslao bih mu poruku da se preda. Da odbaci što ima uz sebe, da se preda, da izađe na cestu, bilo gdje, otiđi na policiju, bilo gdje. Reci: ‘Ja sam to napravio”’

Autor:Dnevno, B.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.