fbpx
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U tijeku je natječaj za 16 specijalizacija

Autor: Dnevno.hr

Klinički bolnički centar Rijeka je temeljem Plana specijalizacija za 2018 g. raspisao natječaj u kojem se traži 16 specijalizanata različitih specijalnosti.

Bolnica tako poziva mlade liječnike da se prijave na natječaj za specijalizacije iz kliničke radiologije, kardiologije, ortopedije i traumatologije, medicinske biokemije i laboratorijske medicine, dječje kirurgije, vaskularne kirurgije, pulmologije, nuklearne medicine, te po dvije iz ginekologije i opstetricije, onkologije i radioterapije, neurologije i psihijatrije.

Krajnji rok za podnošenje prijave na natječaj je 14. kolovoza 2018. godine, a pristupnici moraju ispunjavati uvjete među kojima su završen medicinski fakultet, odobrenje za samostalna rad i uvjerenje o položenom stručnom ispitu. Ovaj natječaj iskazuje prvi dio potreba za specijalizantima te će se novi natječaj za ostatak specijalnosti raspisati do kraja godine, kažu iz KBC-a.


Cilj ustanove je privući mlade liječnike iz cijele Hrvatske i pružiti im mogućnost profesionalnog razvoja kako bi ostvarili svoje potencijale osobito kada se zna da jednom dobivena specijalizacija jamči sigurno radno mjesto, ali i redovita primanja.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.