Goran Stanzl/Vecernji list

Nećete vjerovati zašto je u špici sezone u turističkom mjestu zatvorena ambulanta!

Autor: M.M.

"Mali turist koji je kod nas u apartmanu, dijete od sedam godina, dobilo je upalu grla i zbog bolova sam ga odveo u ambulantu. Mi na vrata, a vrata zatvorena i unutra majstori", kazao je čitatelj portala.

U srcu sezone, sredinom mjeseca srpnja, u jednom turističkom mjestu ambulanta opće medicine je zatvorena jer se u njoj – mijenjaju pločice, prenosi zadarski.hr.

U Privlaci kraj Zadra u ponedjeljak ujutro pacijente su umjesto njambulanta, radovi, pločice, sezona, zadarhove liječnice dočekali majstori, hrpa prašine i – zatvorena vrata.

i štemaju i razbijaju, kažu mi da ih je poslao Dom zdravlja. Oko njih sve puno prašine. Doktorica u tim uvjetima nije mogla raditi i otišla je za Zadar. A meni nije preostalo ništa drugo nego da se s djetetom okrenem i odem ća”, kazao je čitatelj zadarskog portala.ambu

Ravnateljica Doma zdravlja Zadarske županije, dr. Renatu Bek za zadarski.hr je potvrdila da su zaista krenuli u rekostrukciju ambulante u Privlaci.dom zdravlja, ambulanta, radovi, pločice, sezona

“U taj se objekt nije ulagalo dulje vremena, elektro i vodoinstalacije nisu u dobrom stanju pa su radovi ispali malo obimniji”, kazala nam je ravnateljica. Na pitanje je li srce sezone baš pravo vrijeme za obnovu ambulante, dr. Bek  je odgovorila protupitanjem.”A kad je pravo vrijeme, recite vi meni” Nikad nije pravo vrijeme.”

Autor:M.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.