fbpx

U Rijeci Pokret zajedno izvijesio transparent s fotografijama dužnosnika i natpisom ‘Veleizdajnici’

Autor: Hina

Moramo se ujediniti bez obzira na nacionalnost ili boju kože i vjeroispovijest. Pozivam sve da izađu na izbore i svoj glas daju listi broj 11, Pokretu otpora - Riječani protiv korupcije, rekla je.

Kandidati s liste Pokret zajedno u 8. izbornoj jedinici, članovi riječke skupine Pokret otpora – Riječani protiv korupcije, održali su u utorak konferenciju za novinare na Korzu podno izvješenog velikog transparenta na kojem su fotografije i imena predsjednice Ustavnog suda Jasne Omejec, predsjednika Vrhovnog suda Branka Hrvatina, ministra uprave Arsena Bauka i predsjednika Županijskog suda u Rijeci Veljka Miškulina uz natpis “Veleizdajnici”.

Na transparentu piše “Nelegalni izbori – više birača od stanovnika” i “manipulacijom brojeva birača politička kasta guši demokraciju”. Poručuje se: “Narode, vi niste kružić, potpišite se imenom i prezimenom na birački spisak – Pružite im otpor. Za vas, za nas, za budućnost”, a potpisani su Pokret zajedno i Pokret otpora.

Prva na listi Pokreta zajedno Slavica Šota kazala je da “ispaćenu državu vodi zločinačka organizacija u svim sferama društva. Od pravosuđa i DORH-a do policije”.


Moramo se ujediniti bez obzira na nacionalonost ili boju kože i vjeroispovijest. Pozivam sve da izađu na izbore i svoj glas daju listi broj 11, Pokretu otpora – Riječani protiv korupcije, rekla je.

Druga na listi, Vedrana Spadoni Štefanić izjavila je da traže “povrat opljačkanoga, zatvaranje svih kriminalaca koji su sudjelovali u pretvorbi i funkcioniranje pravosuđa”. “Živimo u državi u kojoj je potpuni pravni nered, gdje je potpuno prestala postojati trodioba vlasti, jer su izvršna i sudska vlast, kao i policija, prešle u kriminalni sustav”, kazala je Spadoni Štefanić.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.