U prvih sto dana Josipoviću najteže pada rano ustajanje

Autor: hina

"Nastojao sam provesti ono što sam obećao u svom programu, a koliko sam u tome uspio procijenit će građani", kazao je Josipović u Uredu predsjednika.

Hrvatski predsjednik Republike Ivo Josipović održao je danas konferenciju za novinare u povodu prvih sto dana na funkciji hrvatskog predsjednika i tom je prigodom naglasio da je u tom razdoblju nastojao osigurati zakonito funkcioniranje svih javnih tijela, razvijati dobre odnose sa susjedima, te zajedno s Vladom osigurati dosljednu borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala.

“Nastojao sam provesti ono što sam obećao u svom programu, a koliko sam u tome uspio procijenit će građani”, kazao je Josipović u Uredu predsjednika.

Josipović nije htio dati sam ocjenu svog rada u prvih sto dana, a najavio je da će u sklopu svog angažmana za afirmaciju braniteljske populacije pokušati popraviti status vukovarskih branitelja koji su kako je rekao jako puno napravili za državu.

Na pitanje novinara kratko je kazao da mu je prvih sto dana možda najteže pada rano ustajanje, ali i naglasio da je i dalje pun entuzijazma, te izrazio nadu da će i dalje ostati tako do kraja mandata.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.