fbpx

‘U pozadini se krije borba za legalizaciju pedofilije, Hrvatska je zadnja zemlja koja može spasiti svijet od nastranih ljudi’

Autor: I.M.

"Svi najveći su pali. I Španjolska i Brazil, a mala Hrvatska jedina pruža otpor. Kad to kažem svi mi se smiju, a ja im kažem samo se vi smijte. Ne samo da se dobro zabavljam već sam i u pravu. Ako sotona nekim čudom pobjedi časno ćemo priznati poraz i otići u povijest kao narod koji je pružio najveći otpor nastranosti.", naglasio je Marušić.

Nekadašnji dekan splitskog Medicinskog fakulteta i profesor Matko Marušić na tribini ‘Zdrav razum progovara: brak= žena+muškarac’ koja se u srijedu navečer održavala u jednom omiškom hotelu iznio je svoje stavove o braku. “Hrvatska je ostala zadnja zemlja koja može spasiti svijet od nastranih ljudi, a Srbima poručujem da smo im u toj borbi jedini prijatelji”, kazao je Marušić. U svojem govoru okupljenoj, ali i oduševljenoj publici objasnio je kako ljudskoj civilizaciji osobito kršćanskoj nema spasa ako u Hrvatskoj ne prođe referendum kojim će se i Ustav zapisati što brak zaista je, a to je prema njegovim riječima zajednica muškarca i žene.

Okupljenima je objasnio da ne smijemo dopustiti onima koji nam nisu ravni da ravnaju našim životima, a sve ovo profesor je navodio pozivajući se na svoju znanstvenu karijeru i načitanost.

Marušić je upozorio da ne smijemo dopustiti da nas prevare, a prevara se stastoji u tome da se pod krinkom ljudskih prava nastranost pretvori u normu. “Ne u normalu, nego u normu jer norma znači zakon.”, istaknuo je profesor. Marušić je oduševljenoj publici iznio niz argumenata zbog kojih bi na referendumu trebali glasati za, a po njegovom mišljenju to i je jedina ispravna odluka. Hrvatska je prema riječima profesora zaista posljednja zemlja koja može spasiti svijet. “Svi najveći su pali. I Španjolska i Brazil, a mala Hrvatska jedina pruža otpor. Kad to kažem svi mi se smiju, a ja im kažem samo se vi smijte. Ne samo da se dobro zabavljam već sam i u pravu. Ako sotona nekim čudom pobjedi časno ćemo priznati poraz i otići u povijest kao narod koji je pružio najveći otpor nastranosti.”, naglasio je Marušić.


No, profesor ne vjeruje u mogućnost poraza. Pobjeda će biti kao da Hajduk dobije Real Madrid rezultatom 3:0, svoju publiku profesor je upoznao i s time da ne smiju biti naivni jer u pitanje nisu dovedena prava istospolnih ljubavnika već i biseksualaca, a u pozadini svega krije se borba za legalizaciju pedofilije. To je veliki plan nastranih ljudi zaključio je Marušić.

Autor:I.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.