Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

U KNINU ĆE HAPSITI SVE S HOS-ovim OZNAKAMA? Plenković jednom rečenicom sve otkrio

Autor: Iva Međugorac

”Ključno je da 25 godina nakon Oluje šaljemo signal u kojem potpredsjednik Vlade iz SDSS-a šalje novu poruku o odnosu između hrvatskog naroda i pripadnika manjina, između Srbije i Hrvatske, te o tome kakvu Hrvatsku gradimo za četvrto desetljeće svoje samostalnosti.

Manjine su integralni dio hrvatskog društva i njihovi su zastupnici naša stečevina i samo ovako možemo utemeljiti vrijednosti koje zastupamo”, rekao je Andrej Plenković u izjavi za N1 televiziju.

Osvrnuo se i na najavu da će se na obilježavanju Oluje pojaviti branitelji u majicama na kojima je istaknut pozdrav “Za dom spremni”.

“Ipak očekujem da u protokolu budu u majicama koje je tiskalo Ministarstvo branitelja ili majicama svojih postrojbi”, rekao je Plenković. Na pitanje novinara očekuje li probleme, odgovorio je da će ondje biti službe koje trebaju osigurati potencijalne probleme.

Kako doznajemo, policija je pod punom spremom, a u Kninu bi doista mogli biti sankcionirani svi oni koji se na obilježavanju Oluje pojave s natpisom “Za dom spremni”.

PLENKOVIĆ JE PREUZEO VELIKI RIZIK: Ako pomirba Hrvata i Srba ne uspije, bit će posljedica!




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.