U ime oca i HDZ-a: Biskupi, kako vas nije strah Boga?

Autor: dnevno.hr

Jaco, nikakvi dilovi ispod stola neće te spasiti da budeš poražena do nogu na izborima 04.12. Ti i cijela zločinačka organizacije odgovarat ćete za društvenu pljačku i devastaciju. Obećajemo ti da će se ostvariti ona tvoja uzrečica 'Kud Ivo tu i ja', poručili su iz Građanske Akcije.

Građanska Akcija ponovo ukazuje na negativno djelovanje crkve i HDZ-a, koji po njihovom mišljenju ne prezaju od ‘daljnje pljačke ovog silovanog naroda’.

Iz tog razloga nekoliko aktivista došlo je pred ‘palaču od oniksa Hrvatske biskupske konferencije i poručili koliko im se gadi pljačkanje do zadnje sekunde HDZ-ovog mandata’.

– Iako su biskupi inzistirali da se ovo velebno zdanje gradi od oniksa kako bi se zaštitili od uroka, poručujemo da ih ništa ne može zaštiti od narodnog gnjeva prema njihovom nezasitnom apetitu prema ovozemaljskim bogatstvima i grabežu sada kada narod gladuje i pitamo: Kako vas nije Boga strah? – kažu u Građanskoj Akciji.

Isto su došli poručiti i HDZ-u ispred sjedišta stranke.

– Jaco, nikakvi dilovi ispod stola neće te spasiti da budeš poražena do nogu na izborima 04.12. Poklanjanje imovine koja pripada svim građanima onima koji su se zakleli živjeti u skromnosti, a grabe šakom i kapom, neće ti pomoći. Ti i cijela zločinačka organizacija odgovarat ćete za društvenu pljačku i devastaciju. Obećajemo ti da će se ostvariti ona tvoja uzrečica ‘Kud Ivo tu i ja’ – poručili su iz Građanske Akcije.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.