fbpx

U Biogradu počela gradnja 18 braniteljskih stanova

Autor: hina

"Poštena plaća za pošten rad. Šaljem poruku izvođačima - sve smo vam osigurali, sredstva imate, ali želim i hoću nagodinu, najdalje na današnji dan da se ovdje nađemo i da braniteljima uručimo ključeve stanova na koje su ionako predugo čekali", poručio je ministar Matić.

U Biogradu, na predjelu Granda, svečano je danas označen početak gradnje dviju zgrada s po devet stanova u kojima će se stambeno zbrinuti 18 ratnih vojnih invalida Domovinskog rata s područja Grada Biograda.
Temeljni kamen položio je ministar branitelja Predrag Matić, koji je istaknuo kako je dobro provjerio je li lokalna vlast učinila svoj dio isto kao Vlada i Ministarstvo branitelja.

“Poštena plaća za pošten rad. Šaljem poruku izvođačima – sve smo vam osigurali, sredstva imate, ali želim i hoću nagodinu, najdalje na današnji dan da se ovdje nađemo i da braniteljima uručimo ključeve stanova na koje su ionako predugo čekali”, poručio je ministar Matić.

Preostalih šest zahtijeva s toga područja bit će riješeno naknadno, najavio je biogradski gradonačelnik Ivan Knez.


“Mi ćemo u roku od desetak dana dodijeliti i taj drugi teren. Za preostalih šest stanova imamo doslovno svu potrebnu dokumentaciju do građevinske dozvole i ako Ministarstvo bude imalo sredstava i to će biti izgrađeno uskoro”, rekao je Knez.

Inače, Povelju o gradnji potpisali su ministar Matić, gradonačelnik Knez i direktor Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) Slavko Čukelj.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.