Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

‘Trnoružica’ odgovorila Škori: ‘Nisam ja spavao! A on neka objasni kako je od svojih kućica i parkinga sagradio dvorac!’

Autor: Zlatko Govedić

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba i zastupnik u Gradskoj skupštini Davor Filipović u subotu u podne održao je konferenciju za medije na temu “Novi financijski model upravljanja gradom”.

Za vrijeme izlaganja nije ostao dužan Miroslavu Škori, kandidatu Domovinskog pokreta za gradonačelnika Zagreba, koji ga je na konferenciji sat vremena prije kritizirao i nazvao “Trnoružicom”.

“Trnoružica se sada probudila pa dijeli lekcije nakon četiri godine. Spavao je četiri godine, glasao je za sve u Gradskoj skupštini i sada se probudio”, rekao je Škoro za Filipovića.

“Da on nije spavao, vidio bi da sam bio najveći kritičar Bandića. A kad smo kod bajki, neka objasni kako je od svojih kućica i parkinga sagradio svoj dvorac”, odgovorio je Filipović.

Filipović se osvrnuo i na kandidata političke platforme “Možemo”:

“Vidio sam da se Tomislav Tomašević veseli debati. Pozivam ga da ne poziva takve kandidate nego neka se odazove mojem pozivu na debatu da građani vide što on nudi osim aktivizma”.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.