Pixabay

Tražite posao? Provjerite ovotjednu ponudu s portala posao.hr

Autor: Dnevno

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Appen Butler Hill Pty Ltd., globalni lider u području jezika i tehnologije pretraživanja, zapošljava na poziciji: Croatian Translator (m/ž) za rad od kuće. Traže se izvorni govornici ili govornici bliski domaćim hrvatskim govornicima koji mogu prevesti s engleskog i njemačkog jezika na hrvatski, i obrnuto. Posebne pogodnosti koje nudi poslodavac uključuju fleksibilan raspored, rad od kuće, 10 slobodnih radnih mjesta. Trebate odlično znanje navedenih jezika i odličnu internetsku vezu. Ako zadovoljavate ove kriterije, ne oklijevajte – prijavite se.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanio ulažu u razvoj pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Trenutačno u Zagrebu zapošljavaju asistenta u Odjelu računovodstva (m/ž). Potrebna vam je završena srednja škola ekonomskog usmjerenja (minimalno) i dvogodišnje iskustvo, a uz to trebate izvrsno poznavati zakonske propise vezane uz računovodstvo, kao i MS Office paket programa. Sretno s prijavama.

Pisinium d.o.o., poduzeće za proizvodnju trajnih suhomesnatih proizvoda raspisuje natječaj za otvoreno radno mjesto: unaprjeđivač prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Sjeverozapadna Hrvatska i sjeverni dio Slovenije. Ako ste dinamična osoba spremna na stalno praćenje i pozicioniranje asortimana, a zanimaju vas stimulirajuća primanja i osobni automobil, ne propustite ovu prigodu– prijavite se.

Plava tvornica d.o.o., IT je agencija koja se bavi dizajnom te razvojem mobilnih i web-aplikacija za domaća i strana tržišta (SAD, Australija, Engleska, Kuvajt). U uredima u Osijeku i Virovitici zapošljava više od 40 ljudi. Sav se posao odrađuje timski i uz međusobnu potporu. Ako želite biti dio ovog uspješnog tima, provjerite natječaj koji vam je trenutačno na raspolaganju: Project manager / Voditelj projekata (m/ž). Sve detalje oko natječaja provjerite na linku i prijavite se na vrijeme.

Flixbus, globalni pružatelj mobilnosti sa sjedištem u Europi i Sjedinjenim Državama, nudi novu alternativu za udobna, povoljna i ekološka putovanja. Zahvaljujući jedinstvenom poslovnom modelu i inovativnoj tehnologiji, upravo su uspostavili jednu od najvećih mreža mobilnosti na daljinu na svijetu – i njihovo je putovanje tek započelo. Trenutačno zapošljava na poziciji: Traffic Control Dispatcher (m/f/d) – Czech / Slovak. Vaši zadaci će uključivati praćenje  prometne situacije autobusnog prometa i informiranje putnika o eventualnim kašnjenjima i neispravnostima. U slučaju bilo kakvih promjena, a u suradnji s vozačima Flixbusa i autobusnim partnerima, poduzimat ćete mjere izbjegavanja neispravnosti i brzog implementiranja alternativnih rješenja. Ako odlično vladate češkim jezikom, te slovačkim i hrvatskim, snalažljivi ste i proaktivni – aplicirajte.

Pliva pridružuje svom timu u Zagrebu novog djelatnika/djelatnicu na poziciji: računovođa / viši računovođa (m/ž). Na ovom radnom mjestu bit ćete odgovorni za kontrolu ispravnosti računovodstvenih dokumenata, pravovremenu i točnu obradu te knjiženje računa dobavljača, komunikaciju s internim korisnicima i dobavljačima te za sudjelovanje u projektima. Ako ste u navedenom radnom mjestu prepoznali izazov za svoju karijeru, provjerite uvjete koje trebate zadovoljiti i prijavite se.




Museum of senses, lanac je interaktivnih i modernih muzeja s jakim planovima za razvoj globalne mreže muzeja. Teži tome da postane žarište za turiste i mještane, te mjesto za doživljaj nečeg posebnog i zabavnog za cijelu obitelj. Iz tog razloga zapošljava na poziciji: Sales Manager (B2B) (m/ž) – u Splitu. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom radnom mjestu uključuju prodaju rješenja pomoću učinkovitih taktika i strategija prodaje, kako biste zadovoljili poslovne potrebe Muzeja. Odabrana će osoba biti glavna kontaktna točka prema partnerima na tržištu. Ako ste to baš vi – aplicirajte na vrijeme.

Naton ljudski potencijali d.o.o., za klijenta, traži projektnog asistenta – moderna umjetnost (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac kandidatkinji ili kandidatu nudi ugovor na određeno, uz probni rok od 3 mjeseca, kao i početnu neto plaću od 5.520 kn s mogućnošću povećanja. Također i plaćen mjesečni prijevoz od 360 kn te mnoge edukacije, ovisno o interesu i ambicijama radnika. Potreban vam je završen fakultet, znanje engleskog, njemačkog, talijanskog ili  francuskog jezika te jednogodišnje radno iskustvo. Ako ste motivirani za prijavu, znate idući korak – klik na link i prijavu.

Dekra za klijenta traži motiviranu i stručnu osobu na poziciji: voditelj Odjela za procjenu šteta osiguranja motornih vozila (m/ž) u Zagrebu. Ako imate VSS tehničkog smjera, minimalno tri godine iskustva rada na rukovodećoj poziciji, iskustvo rada u procjeni šteta osiguranja motornih vozila (prednost, no ne i uvjet), poznajete engleski jezik u govoru i pismu i izvrsno se služite računalom – provjerite više detalja i prijavite se.




Manpower za klijenta traži osobu za popunu pozicije: suradnik u nabavi (m/ž) u Zagrebu. Odabrana će osoba vršiti nabavu materijala, opreme i usluga, radit će u SAP sustavu i ostalim sustavima koji podržavaju nabavne procese, analizirat će tržište, pratiti isporuku pošiljki, surađivati s ostalim odjelima, klinikama i distributerima. Prednost imaju kandidati s iskustvom rada na sličnim poslovima i radom u ERP sustavu. Ako ste to baš vi – javite se i pošaljite  životopis putem linka za prijavu.

Ostalu ponudu top poslova s portala posao.hr potražite na linku.

Sretno u pronalaženju posla od posao.hr tima!

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.