Screenshot: YouTube

SRBIN POSTAJE NAJPLAĆENJI SVIH VREMENA: Nitko neće zarađivati više od njega

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Srpska megazvijezda košarkaš Denver Nuggetsa Nikola Jokić, ove sezone obranio je MVP nagradu iz prošle, ali ipak nije uspio svoje Nuggetse dogurati do konferencijskog finala.

Iako se već neko vrijeme Nikola odmara u Vojvodini među svojim konjima, u štalama svog kasačkog kluba uručena mu je i ovogodišnja nagrada za najkorisnijeg igrača sezone u Denveru ne miruju što se tiče njihove glavne zvijezde.

Naime, vrijeme je za novi ugovor sa srpskim igračem, a po pisanju američkih medija Jokić bi trebao dobiti takozvani supermax ugovor, koji bi ga napravio najplaćenijim košarkašem u povijesti.

Supermax ugovor

Denver Nuggetsi spremni su graditi novu momčad oko Srbina, a za njegove usluge spremni su mu ponuditi 260 milijuna dolara za pet sezona, što bi ga učinilo najplaćenijim svih vremena.

Saznaje se kako su i Jokićeva braća, Strahinja i Nemanja, imali sastanak s generalnim menadžerom Nuggetsa Calvinom Boothom, na kojem je dogovorena zajednička vizija igrača i kluba za budućnost.

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.