facebook

TODORIĆ KREĆE NA PLENKOVIĆA! ‘Željan je osvete!’ Premijeru priprema gadan udarac

Autor: Iva Međugorac

Ivica Todorić uvjeren je da mu je Agrokor otet, svjedoče to oni koji dobro poznaju ovog posrnulog tajkuna.

Svjedoči to i sam Todorić u svojim objavama kako na blogu, tako i na društvenim mrežama. Upravo zato što je uvjeren kako u vođenju svojeg poslovnog carstva nije činio ništa pogrešno, Todorića nije previše uzbudila prošlotjedna optužnica, uvjeren je kako će na sudu dokazati svoju nevinost i sam pobiti sve ono što mu se stavlja na teret.

Premda mu obitelj sugerira da se oko pravnih manevara savjetuje s odvjetnikom Todorić smatra kako mu to nije potrebno pa je na sudu spreman braniti sam sebe. Međutim, baš zbog te samovujerenosti Todorićevi poznanici prilično su zabrinuti, kako kažu brinu se za njegovo zdravstveno, i emotivno stanje te smatraju da je prilično nerealan. Zatvorio se, tvrde u neki svoj svijet, a to za obranu u ovom slučaju definitivno neće biti dovoljno.

Međutim, on je uvjeren kako spas za njega leži u podizanju kaznenih prijava, a na meti su mu u tom kontekstu premijer Plenković, bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić, Borislav Škegro, Ante Ramljak i ostatak ekipe koja je sudjelovala u aferi Borg. Za to je Todorić spreman učiniti sve, pa i angažirati odvjetnike. Željan je osvete, prepričavaju njegovi poznanici, dodajući da se jako razočarao i u mnoge prijatelje, ali i u neke poslovne partnere, ali i u ljude za čiji je uspjeh zaslužam. Mnogi su mu u turbulentinim danima kroz koje je prolazio okrenuli leđa, neki ga više ni na cesti ne pozdravljaju, a on sam sve je manje sklon druženjima, i prijateljskim okupljanjima. Fokusirao se isključivo na obitelj, i vlastitu obranu, ali optužnicu nije niti prelistao.

Mnogi koji od početka prate ovu trakavicu pitaju se hoće li Todorić uopće doživjeti pravomoćnu presudu budući da je gotovo tri godine bilo potrebno za podizanje optužnice. Todorić naime, kao što je poznato ulazi u 70-tu godinu, a brzina djelovanja naših institucija, svima je dobro poznata. Poznato je da su Todorići ranije uživali u luksuzu, no Gazda i njegova supruga danas žive posve drugačijim životom. Ona se fokusirala na kuhanje, sama odlazi na tržnicu, izbjegavaju medije, i nastoje se držati podalje od svega što bi ih eventualno moglo uznemiriti.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.