Tko je krtica u MUP-u koja je provalila Josipovićevo osiguranje?

Autor: dnevno.hr

Na Pantovčaku krivicu adresiraju na zasad nepoznat izvor iz MUP-a, dok su Josipovićevi suradnici oslobođeni svake sumnje.

Iako predsjednik Ivo Josipović i minister policije Tomislav Karamarko s jučerašnjeg sastanka jasno poručuju kako među njima nema trzavica, loša komunikacija na relaciji Pantovčak – MUP čini se ipak ostaje otvorenom temom.

Kako piše Večernji list, a objavu povjerljivih informacija o osiguranju predsjednika Josipovića iz njegova ureda na Pantovčaku ne optužuju ministra Karamarka, već krivicu adresiraju na zasad nepoznat izvor iz MUP-a. Predsjednikovi suradnici oslobođeni su svake sumnje. Državni poglavar misli kako javnost ne bi trebala biti upoznata s detaljima njegovog osiguranja, iako odbija vožnju u blindiranom automobilu, što govori da se ne osjeća ugroženim. Zašto mu onda toliko smeta medijska priča o njegovoj zaštiti?

Predsjednik, navodi Večernji list, još uvijek čeka na rezultate istrage u slučaju kompromitirajućih podataka koji su se u javnosti pojavili za vrijeme predsjedničke kampanje, a koji su lažima i izmišljotinama trebali diskreditirati kandidate koji su se borili za Pantovčak. Policija sumnja u uspješan ishod istrage.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.