Tireli: ‘O svemu odlučuje Božo Petrov, nadam se da je Most hladne glave’

Autor: M. Marić

Čelnica Laburista istaknula je i da unutar koalicije Hrvatska raste o svemu razgovaraju.

Čelnica Hrvatskih laburista Nansi Tireli za Dnevnik HRT-a je demantirala napise da njezina stranka ne podržava čelnika SDP-a Zorana Milanovića.

“U svemu podržavamo Zorana Milanovića. Ozbiljni smo koalicijski partneri i  podržavamo platformu o kojoj smo se dogovorili. Potpisali smo uostalom i koalicijski ugovor. No nadam se da ćemo prije kandidata za mandatara dobiti Mostov odgovor, u čemu se slaže s ljevicom, a u čemu s desnicom i koje reforme smatraju prioritetnima”, to je temelj za bilo koju daljnju politiku, kaže Tireli.

Čelnica Laburista istaknula je i da unutar koalicije Hrvatska raste o svemu razgovaraju. “Dogovorili smo i Milanovićevo otvoreno pismo, ono je uostalom samo tijek događaja odnosno pregovora. Vrata se nisu zatvorila našom krivnjom, mi smo htjeli da sve bude javno. Bili smo transparentni do kraja, a jednakih se načela držimo i dalje. Do zadnjeg trenutka smo u pregovorima”, navodi.

“Dogovorili smo i Milanovićevo otvoreno pismo, ono je uostalom samo tijek događaja odnosno pregovora. Vrata se nisu zatvorila našom krivnjom, mi smo htjeli da sve bude javno. Bili smo transparentni do kraja, a jednakih se načela držimo i dalje. Do zadnjeg trenutka smo u pregovorima”, zaključila je Tireli.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.