Sabor.hr

Tijekom 2018. građani su najviše posjećivali osobnu stranicu ovog HDZ-ova zastupnika

Autor: Sabor.hr

Osobne stranice HDZ-ova Steve Culeja, nezavisnog Marka Vučetića te Gorana Aleksića(SNAGA) najposjećenije su zastupničke stranice u ovoj godini, pokazuje službena, u petak objavljena statistika prema kojoj su web stranice Hrvatskoga sabora od 1. siječnja do 19. prosinca zabilježile gotovo  3, 3 milijuna pregleda.

Najposjećenije su bile 13. travnja (31.369) kada se glasovalo o potvrđivanju Istanbulske, odnosno Konvencije Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji, te o povjerenju potpredsjednici Vlade Martini Dalić.

Drugi, najposjećeniji dan bio je 2. ožujka (24.306) kada je Sabor raspravljao o izmjenama svog Poslovnika i prvi put u svojoj modernoj povijesti zasjedao cijelu noć, a zastupnici vrijeme kratili selfijima iz sabornice ili, poput Mire Bulja, ispisivanjem imena nogometnog kluba Hajduk na snijegom pokrivenom Markovom trgu.

Culejeva, Vučetićeva i Aleksićeva stranica ukupno su pregledane gotovo 20 tisuća puta, Culejeva 6.793, Vučetića 6.432, a Aleksićeva 6.426 puta.

U ‘top 10’ po zanimanju građana su i stranica bivše HNS-ove, sada zastupnice u Bandićevu Klubu Marije Puh (5.167 ), stranica Branimira Bunjca (4.329), Gordana Jandrokovića (4.215), Mire Bulja  (4.043), Ivana Pernara (Živi zid, 4.034), Josipa Đakića(HDZ, 4.029) te Hrvoja Zekanovića (HRAST, 3.794).

Najveći broj posjetitelja saborskih stranica je iz Hrvatske (84.8 posto), potom iz Bosne i Hercegovine, Njemačke, Srbije, SAD-a, Austrije itd., pokazuju podaci koje je Hrvatski sabor objavio u petak poslijepodne na svojoj redizajniranoj stranici.




Autor:Sabor.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.