Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Thompsonov odvjetnik razvalio Angelu Merkel: Pljunula je u lice HDZ-ovcima

Autor: Dnevno

Svoj zanimljiv komentar na posjet Angele Merkel Zagrebu i skup u zagrebačkoj Ciboni gdje je podržala HDZ – ove kandidate na izborima za EU parlament dao je i odvjetnik Marka Perkovića Thompsona i član Neovisnih za Hrvatsku i kandidat na listi za europski parlament Davorin Karačić. O svemu se oglasio na svojoj Facebook stranici.

Jedino što su, vjerujem u to duboko,(obični) članovi HDZ-a iskreno činili prošle subote na njihovom predizbornom skupu u dvorani Dražena Petrovića, na koji su bili prisiljeni dobrovoljno doći je da su mahali hrvatskim zastavama te pjevali stihove pjesme “Lijepa li si” Marka Perkovića Thompsona, čekajući tako trenutak kad će ovacijima iskazati vjernost velikom vođi (koji u stvarnom životu u ratu ne bi mogao voditi niti grupu-sastavni dio desetine u vojnom smislu) te novovjekoj inkarnaciji Aljone Ivanovne, upečatljivog lika iz slavnog djela velikog ruskog književnika Fjodora Mihajloviča Dostojevskog – Zločin i kazna.
Na samom skupu, ta ista Aljona je svim tim tisućama okupljenih pljeskača pljunula u lice laprdanjem o opasnosti nacionalizma a koji dan poslije pljuvačina je dovršena pričom o ustaškom bardu, fašistu Thompsonu, čiju su pjesmu tada okupljeni vrlo srdačno pjevali a koju i kojeg, ispada, Aljona Ivanovna aka Angela Merkel osuđuje..
Uskoro ćemo, u nedjelju vidjeti koliko se toga promijenilo od rata pa naovamo, odnosno vidjet ćemo imaju li ponosa i obraza, bar malo,stoji u objavi na facebook stranici.

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.