Ivica Galovic/PIXSELL

‘SUZDRŽANI’ SDP: Evo što su poručili Jakovini!

Autor: Hina

Jakovina je pismom  obavijestio vodstvo stranke da napušta SDP

Iz SDP-a u utorak nisu htjeli komentirati izlazak Tihomira Jakovine iz stranke kao ni njegove prozivke stranačkog vodstva, uz obrazloženje da ne komentiraju unutarstranačke teme, a vrata stranke Jakovini su, poručuju, i dalje otvorena.

“Vrata SDP-a uvijek su za sve otvorena pa i za Tihomira Jakovinu, a o unutarstranačkim temama razgovara se unutar stranke”, odgovorili su Hini na upit o izlasku iz stranke bivšeg ministra poljoprivrede u vladi Zorana Milanovića i bivšeg predsjednika brodsko-posavskog SDP-a.

Jakovina je pismom  obavijestio vodstvo stranke da napušta SDP, a kao razlog naveo je katastrofalan izborni rezultat SDP-a  u Slavonskom Brodu te nedopustivo podmetanje i spletkarenje unutar stranke za koje proziva predsjednika stranke Davora Bernardića.

U pismu je poručio da izlazak iz stranke neće medijski obrazlagati.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.