Foto: Darko Tomas / CROPIX

Štromar najavio Žunićevu smjenu, Plenkoviću je situacija ‘neobična’

Autor: dnevno.hr

Nakon što su mediji otkrili da je v.d. ravnatelja APN-a Krešimir Žunić iz HDZ-a kupio stan u POS-ovoj zgradi u Zadru po cijeni od samo 975 eura po metru četvornom (iako ima plaću od 11.000 kuna) – u čemu Žunić „ne vidi ništa sporno“ – reagirao je premijer Plenković.

“Gledao sam. Neobično izjava i cijela ta situacija. Imat ću razgovor s ministrom Štromarom i vidjet ću o čemu se radi”, kazao je Plenković.

“Ništa dobro nisam vidio u tome jučer”, kazao je Plenković te dodao da je pogledao sinoć prilog RTL-a i ponovio da će razgovarati s ministrom graditeljstva Predragom  Štromarom. Nije želio odgovoriti na pitanje hoće li smijeniti v.d. ravnatelja APN-a Krešimira Žunića, moćnog HDZ-ovca koji je ujedno bio član Povjerenstva za dosjelu POS-ovih stanova.

No, ministar Predrag Štromar iz HNS-a decidirano je najavio da će zatražiti smjenu Krešimira Žunića. “Predao sam DORH-u svu dokumentaciju koju sam dobio od novinarke. Moramo sve provjeriti, kontroliramo je li možda i netko drugi iz APN-a na taj način riješio svoje stambeno pitanje”, rekao je Štromar.

I TO JE MOGUĆE! HDZ-ov direktor APN-a od APN-a kupio POS-ov stan: ‘Ne vidim u čemu je problem’




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.