Twitter/Instagram

STRAŠNO! UŽASNO! Mi to dajemo djeci: Žena brutalno napala Lidl

Autor: dnevno.hr

Sve je više nezadovoljnih kupaca.

Da hrenovke baš i nisu najzdravija hrana na svijetu, i nije neka novost. No, u brzini mnogi nerijetko posegnu i za ovom namirnicom. Kvalitetu hrenovki kupljenih u Lidlu u pitanje je dovela žena koja je ovaj proizvod kupila u popularnom trgovačkom lancu, na kojega se obrušila na Facebooku.
”Kupljene hrenovke kod vas, a kad ono hrenovka skuhana i odvojila se plastika od mesa, a mi to dajemo svojoj djeci jesti, strašno, užasno”, napisala je ogorčena žena kojoj su ostali komentatori napisali da je riječ o hrenovkama u ovitku te da na pakiranju stoji kako je uistinu riječ o takvom proizvodu. Međutim, nezadovoljna žena nije se dala smesti te je poručila kako na pakiranju ništa ne piše, ali i da hrenovke nakon sat vremena nije htjela jesti niti njena mačka.

Pozzz…kupljene hrenovke kod vas a kad ono hrenovka skuhana i odvojila se plastika od mesa…a mi to dajemo svojoj djeci jesti….strasno…UZASNO

Gepostet von Elvira Kokot am Donnerstag, 27. September 2018

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.