Tomislav Kristo / CROPIX

Što sada? Kolinda se oglasila o kandidaturi za još jedan mandat! Odgovor je i više nego zanimljiv

Autor: I.Br.

Nakon brojnih spekulacija i nagađanja o kandidaturi aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, danas smo konačno došli barem do nekih saznanja o tome. Naime, predsjednica se oglasila objavom na svojem Facebook profilu, u kojoj je zahvalila svima koji joj pružaju podršku.

“Ovim putem zahvaljujem svima koji mi pružaju podršku za drugi mandat predsjednice Republike Hrvatske, posebno strankama čiji sam kandidat bila i prije pet godina. Svaka mi podrška puno znači. Kad je u pitanju odluka o kandidaturi za drugi mandat, moja je velika želja da na obilježavanje Dana domovinske zahvalnosti u Knin idem kao predsjednica, a ne kao kandidatkinja na izborima, kako bismo taj poseban dan za Hrvatsku ostavili izvan konteksta političke kampanje”, napisala je Kolinda.

Autor:I.Br.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.