Stjepan Tuđman zamjenik predsjednika Kluba utemeljitelja HDZ-a

Autor: Dr.K.

Predsjedništvo ZKU poziva sve utemeljitelje HDZ-a da se aktiviraju i sudjeluju u svim stranačkim događanjima na svim nivoima, i poziva da se svi problemi i eventualne nesuglasice rješavaju unutar stranke.

Predsjedništvo Zajednice Klub utemeljitelja HDZ-a 'dr. Franjo Tuđman, pod predsjedanjem Milana Kovača, održalo je u utorak konstituirajuću sjednicu.

Na sjednici je za zamjenika predsjednika jednoglasno je izabran Stjepan Tuđman. Izabrana su i četiri dopredsjednika ZKU. Predloženi su kandidati za glavnog tajnika, rizničara i međunarodnog tajnika, koje izglasava Nacionalno vijeće ZKU HDZ-a 'dr. Franjo Tuđman. Imenovani su i predsjednici Odbora za hrvatske branitelje i Odbora za povratnike – iseljenike ZKU HDZ-a.

Također Predsjedništvo ZKU poziva sve utemeljitelje HDZ-a da se aktiviraju i sudjeluju u svim stranačkim događanjima na svim nivoima, i poziva da se svi problemi i eventualne nesuglasice rješavaju unutar stranke.

Sjednica je održana u prostorijama Središnjice HDZ-a u Zagrebu. Utemeljitelji su i na ovoj sjednici potvrdili svoju privrženost temeljnim načelima stranke, i u prijateljskom i kolegijalnom ozračju održali konstituirajuću sjednicu, priopćili su iz ZKU.

Istoga dana održana je i konstituirajuća sjednica Nadzornog odbora Zajednice Klub utemeljitelja HDZ-a 'dr. Franjo Tuđman'. Za predsjednika je jednoglasno izabran Zlatko Banožić.

Autor:Dr.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.