Foto: nenad stazić

Staziću je veća opasnost za djecu ‘popovska pedofilija’ nego homoseksualni parovi

Autor: dnevno.hr

Odluku Centra za socijalnu skrb da homseksualnom paru odbije zahtjev za udomljavanjem djeteta, saborski zastupnik SDP-a Nenad Stazić u saboru je nazvao „svinjskim skandalom“ naglašavajući kako je ravnateljica Centra „nekakva Tatjana Brozić Perić“ napravila unatoč presudi Upravnog suda.
Zapitao se i zašto ravnateljica Centra nije zabranila da djeca bez pratnje odraslih idu u crkvu, “jer im tamo prijeti veća opasnost od popovske pedofilije, nego što im prijeti udomljavanje kod homoseksualnih parova”.
Hrvatska predsjeda Vijećem EU-a i umjesto da budemo primjer naprednih zemalja, nama Tatjana Brozić Perić određuje ritam i vuče nas u srednji vijek, ustvrdio je Stazić.
Odluku je kritizirao i nezavisni zastupnik Marko Vučetić kazavši da se Šegi i Kožiću (istospolnom paru, op.ured.) udomiteljstvo uskraćuje zbog neobične, “protuhumane argumentacije”, koja proizlazi iz onih slojeva hrvatskog društva koji smatraju da “njihov reducirani pogled, ljubav, roditeljstvo, udomiteljstvo, reducirana kultura, jezik, vjera, humanost trebaju biti mjera humanosti čitave države”.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.