HSP AS

Starčevićanci tradicionalno hodočastili Gospi od Anđela

Autor: M.B.

Brojno stranačko izaslanstvo predvodio je saborski zastupnik i predsjednik Izvršnog izbornog stožera HSP AS i Domovinske koalicije Pero Ćorić.

Tradicionalno kao i svake godine vodstvo HSP AS, dužnosnici i članovi Podružnice Skradin, Šibensko-kninske županije, Dalmacije i Hrvatske sudjelovali su u hodočašću Gospi od Anđela, na otok Visovac na rijeci Krki. Domaćini ovogodišnjeg stranačkog hodočašća kao i prijašnjih godina bili su predsjednik Podružnice Skradin i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Skradina Jure Mandušić te vijećnik u Skupštini Šibensko-kninske županije i član Predsjedništva stranke Florijan Žižić. Brojno stranačko izaslanstvo predvodio je saborski zastupnik i predsjednik Izvršnog izbornog stožera HSP AS i Domovinske koalicije Pero Ćorić. Starčevićanci i dužnosnici HSP AS svake godine pohode ovo marijansko svetište obučeni u tradicionalne šibenske košulje s prigodnim stranačkim obilježjima.

Motivacijski i radni skup u Skradinu održao je glavni tajnik stranke Pero Ćorić kao dio brojnih operativnih aktivnosti koje HSP AS provodi samostalno ili u okviru Domovinske koalicije s ciljem pripremanja stranačkih volontera i simpatizera za predstojeće aktivnosti u sklopu predizborne kampanje za parlamentarne izbore koji nas očekuju. Završni cilj HSP AS i Domovinske koalicije nakon ciklusa od pet izbornih pobjeda jeste pobjeda na predstojećim izborima za 9. Saziv Hrvatskog Sabora i kontinuitet upravljanja državom ne dopuštajući neokomunisti Zoranu Milanoviću i njegovim satelitima povratak na vlast.

Autor:M.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.