Sanjin Strukic/PIXSELL

STARČEVIĆ OŠINUO PO PLENKOVIĆU I BOŽINOVIĆU: ‘Milicijsko postupanje na Neretvi sa zastavom HOS-a je kap koja je prelila čašu!’

Autor: dnevno.hr

Ovom se politikom do kraja želi slomiti kralježnicu hrvatskog naroda, smatra Starčević

Besramno ponašanje Plenkovićeve i Božinovićeve policije prelazi sve granice uljuđenog i demokratskog ponašanja u samostalnoj hrvatskoj državi. Jučerašnje „milicijsko“ postupanje na Neretvi i otimanje zastave regularnih hrvatskih postrojbi iz Domovinskog rata – ZASTAVE HOS-a je kap koja je prelila čašu, poručio je HSP-ov Karlo Starčević.

“Zaplijeniti zastavu najhrabrije hrvatske potrojbe iz Domovinskog rata čin je za koji ne postoje riječi i načini za opisati. Postavljamo pitanje i Plenkoviću i Božinoviću. Zašto niste u studenom 1991. godine došli na Sajmište u Vukovaru, Srđ iznad Dubrovnika ili Škabrnju i oteli zastavu Hrvatskoh obrambenih snaga – HOS-a, ako vam smeta njihovo znakovlje?

Očito je potrebno naglasiti da se radi o legalnoj postrojbi Hrvatske vojske i to jednoj od najboljih koja je zaslužna da možete slobodno hodati Hrvatskom. Gdje su bili Plenković i Božinović dok je HOS branio državu u kojoj ti ljudi udobno žive i rade?” pita se nadalje Starčević.

NOVI UDAR MUP-a NA HOS: Prekršajno ih prijavili jer su uz istaknutu zastavu s pozdravom ‘za dom spremni’ pratili Maraton lađa!

Dodao je da HSP podsjeća gospodu iz Vlade Republike Hrvatske da se stijeg Hrvatskih obrambenih snaga – HOS-a ponosno vijorio u postroju povijesnih postrojbi tijekom mimohoda Hrvatske vojske u Zagrebu 2015. godine u Zagrebu. Ako se netko ne sjeća, premijer je tada bio Zoran Milanović.

“Politika koja se trenutno provodi nastavak je Sanaderove, Jadrankine i Karamarkove domoljubne politike preko Plenkovića i Božinovića koji hoće i žele do kraja slomiti kralježnicu hrvatskog naroda i od njih napraviti kmetove, europske sluge i briselske konjušare.




Politika je je to koja je vrlo dobro poznata iz vremena Ive Sanadera, premijera koji je najviše pridonio lomljenju nacionalnoga i hrvatskoga bića u korist briselskoga i jugoslavenskog. Politika je to koja je uzrok sveopće moralne i materijalne devastacije Hrvatske i Hrvata te je glavni razlog masovnog egzodusa iz Hrvatske. Zbog vas je Hrvatskom zavladala DEPRESIJA”, priopćio je Karlo Starčević te zaključuje:

“Svako jačanje HDZ-a na političkoj sceni rezultira procesuiranjem, isljeđivanjem, izručivanjem i osuđivanjem brojnih čestitih Hrvata. Dužni smo pitati svakog člana HDZ-a: je li to vaša stara državotvorna stranka,  je li  to i vaša izdajnička politika? Doista ako jest, sada znamo na čemu je hrvatski narod ali ako nije, pitamo vas za koga ste glasovali, što vas veže u toj stranci i dokle ćete takvu politiku podržavati. Ovo je SRAMOTA za sve one koji su HDZ-u dali svoj glas a posebno za njihove članove.

Stoga pozivamo sve Hrvate neovisno od kuda dolazili, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine ili dijaspore da ustanu i odupru se ovoj i ovakvoj politici. Vrijeme je da im se jednom za vijeke kaže DOSTA. Gdje nam je građanska hrabrost, gdje nam je hrvatski ponos?




Pozivamo hrvatsku Policiju prije nego ponovno postane JUGOMILICIJA, da u ovakvim slučajevima odbije besramne i izdajničke zapovijedi nadređenih. Sjetite se iz čega ste proizišli i tko vas plaća. Plenković sigurno ne. Vi ste na grbači hrvatskog poreznog obveznika na kojem trenirate strogoću i provodite zakon. Doista imate beskrajno posla u državi koja je ogrezla u kriminalu a bavite se HOS-om,  najvećim ponosom Domovinskog rata. Na HOS ne damo  jer HOS je naš ponos”, priopćio je HSP-ov Starčević.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.