Facebook / Marko Perković Thompson

Srbi se prže od bijesa! Vučićevi trbuhozborci grme!! Izvrijeđali Vatrene, Thompsona i Hrvate

Autor: Iva Međugorac

Bijes ne jenjava u Srbiji.

Srpski medij i u ondašnjoj javnosti znan kao trbuhozborac njihova predsjednika Aleksandra Vučića obrušio se još jednom po tko zna koji put u posljednjih nekoliko tjedana na hrvatske nogometaše. Ovoga puta trn u oku im je spektakularni doček na Trgu bana Jelačića, ali i promenada koju su Vatreni odradili prije dolaska na središnji trg fotografirajući se s Markom Perkovićem Thompsonom, popularnim hrvatskim glazbenikom.

Zbog te fotografije Informer.rs osuđuje i onaj dio svojih građana koji su tijekom prvenstva navijalu za Hrvatsku pateći za danima bratstva i jedinstva. Igrače koji su pobjede u Rusiji slavili uz Thompsonovu Bojnu Čavoglave, u kojoj se kako stoji na ovom mediju slavi veličanje Srba, sada su prema njihovim tvrdnjama pozvali ustaškog zabavljača da im se pridruži u otvorenom autobusu, a boljka im je i slika Ivana Rakitića koju je objavio na Instagramu, a na kojoj pozira s hrvatskim pjevačem.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.