Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

ŠPRAJC PONOVNO ‘ZAPALIO’ NACIJU: Nevjerojatno što je voditelj detektirao!

Autor: dnevno.hr

“Srpska premijerka Ana Brnabić postat će mama, odnosno tata, kak’ se uzme”, ustvrdio je protekloga tjedna voditelj RTL Direkta Zoran Šprajc te izazvao mnoštvo reakcija, poglavito onih negativnih, jer referirao se na odluku partnerice srbijanske premijerke Ane Brnabić, stanovite Milice Đurđić da se podvrgne potpomognutoj oplodnji, nakon koje očekuju dijete. Voditelj koji je prozvan i na stranici Seksizam naš svagdašnji, koja je izrazito aktivna na popularnom Facebooku osim odgovora kojega je Šprajc ovoj stranici ponudio na Twitteru, svoj je stav argumentirao i u ovotjednoj emisiji.

“Je, bez brige. Na ćudorednoj fb stranici Seksizam naš svagdašnji, od 80 komentara njih 8 misli da je riječ o homofobiji, seksizmu i rušenju ustavnog poretka, a 72-e misle da je riječ o zajebanciji. Još nešto?”, naveo je na Twitteru, dok je u emisiji objasnio da postoje znatno ozbiljniji problemi od onih o kojima se tijekom prošlog tjedna vodila rasprava.

”Ana Brnabić tom djetetu formalno neće postati ništa jer srbijanska premijerka i njezina partnerica pred zakonom nisu ništa. U Srbiji, naime, nije dozvoljeno istospolno partnerstvo, ne postoji niti zakon koji bi regulirao što s djecom istospolnih partnera”, objasnio je svoje viđenje cijele priče Šprajc.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.