FOTO: PU Splitsko-dalmatinska

Splitska policija traži ovog muškarca! Sumnjaju da nešto zna o nedavnom požaru na Marjanu

Autor: Dnevno

Splitska policija danas je objavila fotografiju muškarca za kojega smatraju da raspolaže saznanjima o nedavnom požaru iznad plaže Kašjuni na Marjanu.

Sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju policija moli da ih odmah obavijesti a njega samog da se javi u najbližu policijsku postaju.

‘Na fotografiji je muškarac za kojega  smatramo da raspolaže saznanjima o kaznom djelu Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom  radnjom ili sredstvom  počinjenog  4.srpnja 2019. god.  iznad plaže Kašjuni, Šetalište Ivana Meštrovića u Splitu.

Molimo osobu  s fotografije da se javi u najbližu policijsku postaju  ili ukoliko netko poznaje navedenu osobu da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192′, obavijestili su iz PU Splitsko-dalmatinske.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.