Foto: Screenshot/YouTube

SPLIT SPREMA VELIKI OPROŠTAJ OD MATEJA! Špalir s brodicama ispred splitske luke. Uz upaljene bengalke i sirene oprostit će se od preminulog mladića

Autor: Dnevno.hr

Nenad Periš, otac Mateja Periša, medije i javnost je zamolio da se suzdrže od praćenja pogreba njegova sina u ponedjeljak u Splitu. Tako je poručio da zahvaljuje na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali je isto tako zamolio još jednom da se zbog iznimno teških trenutaka za njega i njegovu  obitelj suzdrže od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu.

Matej Periš (27) bit će sahranjen danas na groblju Lovrinac u Splitu.

No, svi koji se žele oprostiti od tragično preminulog Splićanina, čija se sudbina nije znala pet mjeseci, od kada je u noći s 30. na 31. prosinca misteriozno nestao iz beogradskog kluba Gotik, moći će to učiniti u ponedjeljak navečer u centru grada pod Marjanom.

No, njegova mu ekipa, kolegice, kolege i brodari, spremaju veliki oproštaj u samom srcu Splita te će napraviti će špalir s brodicama ispred splitske luke. Organizatori planiraju upaliti bengalke i sirene te se taj način se oprostiti od svog sugrađanina.

“Molimo sve Splićane koji imaju brod i voljni su na ovaj način oprostiti se od Mateja neka nam se pridruže. Molimo također sve one koji će nam se pridružiti da čuvaju tuđu imovinu, posebno gumenjake”, poručili su.

“Osjetili smo da to trebamo napraviti, a sigurni smo da bi i on to volio nakon tisuća i tisuća poruka i lijepih riječi koje su mu na društvenim mrežama ostavljali njegovi Splićani, kao i građani diljem zemalja regije. Svatko tko želi neka sutra navečer dođe u grad. Želimo ga dostojanstveno ispratiti, u nadi da će zauvijek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i ljepšeg mjesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželjeti mogli. Nitko od nas nikad ga neće zaboraviti”, rekao je za Slobodnu Dalmaciju jedan od prijatelja Mateja Periša.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.