Ivo Cagalj/PIXSELL

SPLIĆANIN OSUĐEN ZA UBOJSTVO SVOJE DJEVOJKE: U grudi joj ispalio metak, a slušajući suca spustio je glavu i stavio ruke preko lica

Autor: dnevno.hr

'Ne želim negirati, ali ne znam ni sam kako se to dogodilo. Ne znam kako je metak bio u cijevi'

Bruno Bajrić (24) iz Splita osuđen je na 10 godina zatvora za ubojstvo svoje djevojke Anice Ćurić (22) iz Kaštela te će biti sproveden u pritvor, piše Slobodna Dalmacija.

Nepravomoćna presuda donesena je u utorak na Županijskom sudu u Splitu. Dok je sudac Slavko Lozina čitao obrazloženje presude, Bajrić je spustio glavu te stavio ruke preko lica.

Kako podsjećaju, Bruno Bajrić je opalio smrtonosni hitac iz pištolja marke Mauser u grudi svoje tadašnje djevojke u stanu u Slavonskoj ulici krajem studenog prošle godine.

”Ne želim negirati, ali ne znam ni sam kako se to dogodilo. Ne znam kako je metak bio u cijevi. Ni u zadnjoj primisli mi nije bilo da bi pištolj mogao opaliti. Taj dan sam rastavio i sastavio pištolj, uvjeren da nema streljiva u njemu, i ostavio sam ga na krevetu. Išao sam ga spremiti i u trenutku kada sam ga uzeo u ruke to se dogodilo. Ne sjećam se da sam išta pritisnuo. Pokušavam vratiti tu scenu, ali nema je u glavi. Pretpostavljam da je nakon toga pištolj pao na pod gdje ga je našla policija. Iste sekunde sam uzeo Anicu i vikao da me roditelji čuju. Odvezao sam je uz pomoć oca na Prvu pomoć – prepričao je Bruno Bajrić što se događalo te večeri koliko se uspio sjetiti zbog traumatičnog iskustva”, rekao je tada osuđeni Bajrić, piše Slobodna Dalmacija.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.