Facebook

ŠOKIRANA U ŠTO SE PRETVORILA RAJČICA: ‘Ovo još nisam doživjela, nakon mjesec dana nije strunula’

Autor: Zagreb.info/Ž.O.

Nakon ovog teško je ne zapitati se što jedemo.

Svima je jasno da je voće i povrće kupljeno u velikim trgovinama miljama daleko od onog domaćeg, ali ipak, čudno je da ono izgleda “kao novo” nakon mjesec dana na visokim temperaturama. Jedna Zagrepčanka tako je kupila rajčicu i ostala šokirana viđenim, povrće nije trulo, baš naprotiv, iz njega su počele rasti neke nove biljke.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Rajčicu je namjerno ostavila na sobnoj temperaturi, koja ovih dana doseže gotovo 40 stupnjeva, kako bi vidjela koliko će joj trebati da strune. Nakon više od mjesec dana čak ni kožica na rajčici nije se smežurala, a ona nije ni omekšala.


“Ovome se nisam nadala. Neka biljka raste iz nje i bit će ih još”, napisala je.

Kako je i sama napisala, logično objašnjene je da su proklijale sjemenke unutar rajčice, ali ovo svejedno nije nešto što viđamo svaki dan. Svakako nam dođe da se zapitamo čime je sve špricana ova rajčica, i što sve ima u sebi kada je preživjela mjesec dana na visokim temperaturama i to bez ijedne promjene osim što je iz nje proklijana nova biljka.

Autor:Zagreb.info/Ž.O.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.