Foto: Davor Pongracic / CROPIX

ŠOK I NEVJERICA! Bernardićeva koalicija na izbore izlazi sa sloganom Pavelićeve stranke?

Autor: dnevno.hr

Mladi desničar i prvi čovjek Generacije obnove Frano Čirko, čija stranka na parlamentarne izbore izlazi s HSP-om i strankom Brune Esih, na svojem je fejs profilu upozorio na jednu zanimljivost:

BERO NA PUTU POGLAVNIKA I MAKSA LUBURIĆA

Prijatelj mi je poslao originalnu promotivnu naljepnicu Hrvatskog oslobodilačkog pokreta iz 90-ih godina. Predizborni slogan te stranke, koju je 1956. osnovao sam dr. Ante Pavelić, bio je “Naše ime naš je program”. Inače, taj je slogan 60-ih godina koristio i Maks Luburić za svoj časopis “Drina”. “Naše je ime naš program, a zovemo se DRINA”, isticao je Luburić.

Začudo, isti taj slogan danas koriste i Davor Bernardić, SDP Hrvatske i Restart koalicija. Jesu li Berini PR stručnjaci slučajno odabrali baš taj slogan ili je ovo pokušaj prodora u desno biračko tijelo?  🙂

Bero, čekamo te. Na desnici uvijek ima mjesta ?

? BERO NA PUTU POGLAVNIKA I MAKSA LUBURIĆAPrijatelj mi je poslao originalnu promotivnu naljepnicu Hrvatskog…




Gepostet von Frano Čirko am Freitag, 5. Juni 2020

 




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.