PIXSELL

ŠKORIN BLOK U PANICI! Napravio je jednu veliku grešku: Prijeti im propast

Autor:

”Daleko je to od onoga što smo očekivali”, ispod glasa priznaju članovi Domovinskog pokreta, ali i konzervativci koji su u Miroslavu Škori prepoznali svojeg novog vođu. Razočaranje je u Škorinom pokretu uslijedilo nakon objave rezultata parlamentarnih izbora, na kojima je njegova stranka poslana u oporbu. Za formiranje vladajuće većine Plenkoviću Škoro naprosto nije potreban, a samim time u vodu padaju i svi uvjeti koje je ovaj tijekom kampanje postavljao.

Ne možemo ne biti zadovoljni sa 16 osvojenih mandata, ali ne možemo reći da nam je pravo što nismo osvojili onoliko broj mandata koliki bi nam bio dostatan da sudjelujemo u vlasti. Računali smo na to da bi mogli proći barem približno kao na predsjedničkim izborima, ali je očito računica negdje pobacila”, ističe naš sugovornik blizak Škori koji je doista nakon izbora za Pantovčak najavio velike političke planove, ali i još veće ambicije.

”Možda smo u našu političku priču ušli malo prekasno, Škoro je nakon predsjedničkih izbora uzeo nekoliko tjedana predaha i posve nestao iz javnosti, nakon toga su uslijedili iscrpni pregovori sa Suverenistima, sigurno da je podbačaju kumovao nepostignuti dogovor sa Mostom, tu posebno mislim na Dalmaciji gdje je Most mogao solidno povući, a onda su i u samoj kampanji uslijedili neki bespotrebni gafovi, Škoro se nije najbolje snašao u komunikaciji s medijima, a tu su i liste koje su sklepane, nisu dobro osmišljene i koncipirane”, smatra naš sugovornik te priznaje da je uz ostalo Škoro posebno razočaran rezultatom izbora u svojem rodnom Osijeku.

”Tamo smo završili kao tek treća opcija, mislim da Škoro za nositeljicu liste nije trebao stavljati svoju sestru, ne zato što mu je sestra već zato što je neprepoznatljiva, i u petoj jedinici nije trebalo gurati i Penavu, i Pavličeka, nismo gledali šire i to nam se obilo o glavu”, drži naš sugovornik koji je zbog brojki zabrinut za budućnost Domovinskog pokreta.

”Ako se mi sad u Saboru ne nametnemo, mislim da ćemo ubrzo propasti, Škoro je sam na predsjedničkim izborima osvojio 465.700 glasova, a sada smo dobili 181.400 glasova, što ne pokazuje pozitivan trend”, upozorava na koncu naš sugovornik.

ČOVJEK KOJI JE ‘POKOPAO’ BERNARDIĆA: Nikome nije jasno zašto mu je vjerovao

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.