Facebook/pater Ike

SKANDALOZNO! Licemjerna Kolinda skinula masku: Naredila da se pateru Ikeu izbriše Fejs

Autor: Dnevno

Nakon što je pater Ike Mandarić kritizirao koketiranje predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović s jogom i kršćanstvom u isto vrijeme, izgleda da je predsjednica odlučila reagirati u maniri Josipa Broza Tita čiju je bistu s Pantovčaka uklonila pa je stoga izbrisan njegov Facebook profil, i to po njenoj naredbi. Detalj je to kojega je primjetio voditelj Velimir Bujanec te objavio na svojem profilu, a objavu prenosimo u potpunosti:

SKANDALOZNO! KOLINDA PROTIV PATERA IKE: Zbog kritike licemjerne predsjednice, naredili mu da izbriše FaceBook profil!

Jedan od najomiljenijih hrvatskih svećenika. pater Ivan Ike Mandurić – više nema FaceBook profil! Kako doznaje Bujica iz pouzdanih izvora, pater Ike je svoj fejs morao obrisati jer mu je tako naredio provincijal, nakon objave posta u kojem je kritizirao licemjerje trenutačne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koju je nazvao “duhovno plitkom” te konstatirao kako ne razumije svoj narod pa ga ne može niti voditi.

Provincijal je naredbu pateru Iki izdao nakon što je to od njega, prema tvrdnjama našeg izvora, zatražila jedna osoba iz Ureda predsjednice.

Pater Ike Mandurić oduvijek je osjećao bilo Hrvatskog naroda; bio je uz hrvatske branitelje i 100-postotne ratne vojne invalide kada je na njih u Crkvi sv. Marka nasrnula Milanovićeva milicija, nikada nije dao na Hrvate u BiH, izuzetno je uvažavan među našim iseljenicima, a najviše ga vole mladi.

Evo što je pater Ike napisao o Kolindi, nakon čega ie morao obrisati svoj profil:

“Užasno me žalosti što predsjednica, pričajući o svojoj privatnoj vjerskoj praksi joge, zapravo odvraća narod od Katoličke vjere. I tako puše u jedra trendu promicanja joge u škole, sport i svagdašnji život, koja se inače sve više nameće i katoličkoj djeci, što je za nas veliki problem. Ovaj skandal s promicanjem joge, dakako, posve obezvređuje ono nedavno pjevanje u eter pjesme ‘Krist na žalu’, jer se pokazuje da ono nije potkovano poznavanjem vlastite vjere te je utoliko bilo obmanjujuće. Ovdje se svakako mora postaviti pitanje – nije li to zastranjenje u vjeri otišlo i dalje i do koje mjere? I kako to sad ispraviti? Jedino što poželiš je da katolički narod lijepo prepozna ovu duhovnu plitkoću i okrene se tome da pokuša pronaći nekoga drugoga tko razboritije i autentičnije živi domoljubne i kršćanske vrijednosti – ako takav postoji ili ako se takav pojavi? Tko ne razumije narod i tko nema iste ideale, ne može ga ni voditi.”




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.