SKANDAL U VUKOVARU! POSLUŠAJTE SNIMKU: Dogradonačelnici zbog ‘huškačke’ izjave slijedi kaznena prijava

Autor: Snježana Vučković

Pavao Josić, predstavnik Živog zida u gradskom vijeću Vukovara, podnijet će kaznenu prijavu protiv zamjenice gradonačelnika Ivana Penave.

“Zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić, jučer je u radio emisiji Gradski sat Hrvatskog radio Vukovara dala skandaloznu izjavu u kojoj je doslovno zaprijetila neredima. Jasno je kazala: ‘Gradonačelnik ostaje gradonačelnik, jedini uvjeti su rješavanje ratnih zločina, rješavanje gospodarskog pitanja i rješavanje zakona o popisu stanovništva. Ukoliko se to ne riješi, vi ćete, mi ćemo ovdje 2022., 2023., godine ovdje imati nerede’. Srećom, njezinu sam izjavu snimio”, kazao je Josić za Dnevno.

“Radio Vukovar prijavit ću i Agenciji za elektroničke medije, jer radio Vukovar sluša oko 100 tisuća ljudi, a ovakvu izjavu iz usta jedne od čelnice grada smatram vrlo opasnom”, dodao je Pavao Josić.

PENAVA PORUČIO PUPOVCU: Pitajte nadležne institucije tko je prerezao vrat vukovarskom Hrvatu Bariši Ivančiću




Autor:Snježana Vučković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.