SKANDAL U SRCU SLAVONIJE! SRPSKI KANDIDAT ZA DOŽUPANA NA ĆIRILICI: Recimo ne Oluji

Autor: Iva Međugorac

Nekadašnji SDSS-ovac i aktualni kandidat za vukovarsko-srijemskog dožupana Dragan Crnogorac na svoj je izborni plakat nalijepio slogan ‘Recimo ne Oluji’.

Na temu svojeg izbornog plakata koji je uzburkao vukovarsko-srijemsku političku scenu Crnogorac nije bio razgovorljiv već je šturo najavio konferenciju za tisak na kojoj je spreman otkriti pojedinosti i smisao svoje poruke. No, zato je o njemu na društvenim mrežama progovorio kandidat za župana Nikola Kajkić naglasivši da neće i ne mora šutjeti.

Pobunio se Nikola Kajkić

”Oluja je bila legalna i legitimna akcija, ona je ponos svakoga od nas koji volimo našu domovinu. Stoga parola na plakatu kandidata Dragana Crnogorca “RECI NE OLUJI”, napisana na ćirilici i ekavici je bizarna smicalica usmjerena kao poruka zajedništva koalicijskim partnerima u ovoj kampanji”, poručio je Kajkić uz ostalo.

Crnogorac se inače osim za poziciju dožupana sa svojom nezavisnom listom bori i za ulazak u vukovarsku Gradsku skupštinu, riječ je o bivšem saborskom zastupniku SDSS-a a koji je iz stranke izbačen nakon što je na europskim izborima prihvatio kandidaturu Demokratskog saveza Srba.

Varao na putnim troškovima?

Crnogorac je inače prema službenoj biografiji rođen u Vinkovcima, školovao se u Zrenjaninu, a u medijima ga se spominjalo nakon što je zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo protiv njega dignulo optužnicu sumnjičeći ga da je u vrijeme dok je bio saborski zastupnik varao na putnim troškovima i time oštetio državu za oko 19 tisuća kuna.

Nakon što je ostao bez pozicije saborskog zastupnika, u medijima se pisalo o tome kako je krajem 2017. godine bez natječaja dobio posao savjetnika direktora u državnoj tvrtki PSP- Podzemno skladište plina koja je u vlasništvu Plinacroa.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.