‘Silina mržnje nije samo prema Thompsonu nego i prema svim hrvatskim braniteljima’

Autor: T. Pšenko

"To je očito ono s čime se Srpsko narodno vijeće i njihovi istomišljenici, ni danas ne mogu nikako pomiriti, iako se oni godinama vješto kriju iza „legalnosti" prema državi u kojoj dobro i lagodno žive. Zar bi takvi, i to s „klanjem", danas, na listi Kukuriku koalicije u EU?"

Hrvatska zora, stranka naroda optužila je napad Srpskog narodnog vijeća na Thompsona te u svojem priopćenju izrazila reakciju na silinu mržnje koja se, ističu, ne odnosi samo na Thompsona, već i na sve hrvatske branitelje. 

“Napad Srpskog narodnog vijeća na pjevača Marka Perkovića Thompsona i otvoren poziv na njegovu likvidaciju i linč, čin je koji u demokratskoj, slobodnoj i europskoj Hrvatskoj, a za koju se Thompson borio, izaziva duboku zabrinutost i traži naš odgovor i reakciju. Ovakva silina izražene mržnje, koju nam nude i to na kioscima u Republici Hrvatskoj, nije samo mržnja prema Thompsonu branitelju, već i prema svim braniteljima koji su stvorili Hrvatsku državu, a u kojoj je hrvatski narod konačno svoj na svome!

To je očito ono s čime se Srpsko narodno vijeće i njihovi istomišljenici, ni danas ne mogu nikako pomiriti, iako se oni godinama vješto kriju iza „legalnosti” prema državi u kojoj dobro i lagodno žive. Zar bi takvi, i to s „klanjem”, danas, na listi Kukuriku koalicije u EU? Stoga se opravdano pitamo je li zato da i po Europi šire mržnju prema hrvatskom narodu i laž o Domovini i Domovinskom ratu?

Uvjereni smo da će takve 25. svibnja 2014. godine hrvatski narod prepoznati i zaustaviti. Ovakve poruke raznoraznih Pupovaca nama su još veći poticaj da se borimo za zaštitu hrvatskih nacionalnih interesa u Europi i svijetu!”

Autor:T. Pšenko
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.