Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

ŠEF STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE KRŠIO MJERE? S kolegama HDZ-ovcima jeo i pio u ’zatvorenom’ hotelu

Autor: Matea Vidić

Unatoč mjeri stožera civilne zaštite RH koji je produljenjem odluke iz studenog, zatvorenima proglasio ugostiteljske objekte, jedan je hotel u Kninu, radio samo za HDZ-ovce, javlja Šibenski list.

Naime, na fotografiji koju je čitatelj poslao ovom mediju, vidljivo je kako dožupan Šibensko-kninske županije, Nikola Blažević, ujedno i načelnik tamošnjeg stožera civilne zaštite, s nekoliko stranačkih kolega konzumira hranu i piće u restoranu hotela, čiji je vlasnik, kako tvrdi čitatelj, još jedan stranački kolega dožupana. Navodi i kako se sve dogodilo 12. siječnja.

Na upite ovog lista, Blažević ne odgovara, no čitavu su situaciju osudili tamošnji ugostiteljski objekti koji tvrde kako se načelnik stožera pokazao pristranim prema “stranački podobnim ugostiteljskim objektima”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.