Screenshot/Twitter

Šef Sabora Jandroković potvrdio: ‘Najvjerojatnije ću sazvati izvanrednu sjednicu Sabora’

Autor: Dnevno

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najavio je u petak zastupnicima da će najvjerojatnije sazvati izvanrednu sjednicu Sabora zbog izglasavanja povjerenja članovima Vlade, a o terminu njezina održavanja bit će na vrijeme obaviješteni.

Goradan Maras (SDP) zatražio je, međutim, da objasni o kojim je ministrima riječ, kada će biti razriješeni, kada će točno biti sjednica…

“Nije u redu da Sabor, koji imenuje Vladu, a sadašnja je najkorumpiranija od 90-ih, ne zna tko odlazi”, rekao je Maras, čije je izlaganje Jandroković presjekao upozorenjem da iznosi političke stavove i zloupotrebljava Poslovnik.

“Rekao sam da ću vjerojatno sazvati, tako da možete planirati doći… ne znam ni ja kada”, uzvratio je Jandroković Marasu.

Šef Kluba SDP-a Arsen Bauk iskoristio je tu raspravu za najavu da će SDP uputiti zahtjev za opoziv određenog broja ministara.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.