screenshoot

SDP TRAŽI IZMJENE ODREĐENIH STAVAKA ZAKONA: Ovo je njihov prijedlog!

Autor: Dnevno

SDP traži da se izmijeni stavka zakona prema kojoj se rad na određeno može sklopiti najduže od tri godine – te da to ubuduće bude najviše godinu dana.

Kažu da će to utjecati na mlade kako bi se osjećali sigurnije. Svaki četvrti zaposlenik u Hrvatskoj radi na određeno vrijeme.

Također, poručili su za N1 da će tražiti i izmjene defenicije ugovora o djelu, jer, ističu da ta forma ugovornog odnosa prisutna je kod mnogih koji su kontinuirano angažirani godinama kod nekog poslodavca.

Gordan Maras je komentirao aktualna politička događanja. Kaže da je HDZ-ova vlast orijentirana na izbore u Lici, a da problme u državi nitko ne rješava.

“Na čelu države imamo ljude koji ne znaju voditi državu, već sve podređuju svojoj stranci”, kazao je Maras.

“Hrvatska je pretvorena u močvaru gdje se ljude napada na cesti, novinare se legitimira u redakcijama, a mladi ljudi odlaze, to je zbog što ne znaju upravljati državom”, kazao je Maras.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.