Foto: Marko Prpic/PIXSELL

SDP-ovka hakirana? Na Facebooku osvanuo uvredljiv komentar: ‘General, ku*ac general, priglupi HDZ-ovac. Se*em mu se na čin’

Autor: Dnevno

Gradska organizacija HDZ Sisak održat će sutra konferenciju za medije zbog komentara na Facebooku koji se pojavio početkom mjeseca ispod teksta o ministru branitelja Tomi Medvedu.

Uvredljivi komentar je objavljen pod profilom SDP-ove predsjednice gradskog vijeća Ivane Cindrić.

“General, k…general, priglupi hdz-ovac. S… mu se na čin”, objavljeno je pod profilom Cindrić, koja je kasnije za portal Sisak.info izjavila kako joj je profil hakiran nakon čega ga je deaktivirala.

Nazvali smo Cindrić kako bismo doznali je li u međuvremenu slučaj prijavila policiji te jesu li saznali tko joj je hakirao profil.

“Obraćam se ovim putem zainteresiranoj javnosti kako bi ih obavijestila da je moj Facebook profil hakiran, te sam ga ja samim time deaktivirala. Naime, moj profil upotrebljen je kako bi se diskreditiralo mene kao osobu, ali i javnu ličnost. Oni koji me poznaju, u privatnom i javnom životu, znaju da ja na ovako priprost i vulgaran način ne komuniciram s ljudima, ma što o njima mislila.

U ovom konkretnom slučaju imputira mi se vrijeđanje ministra branitelja Medveda, kojeg ja poštujem i kao branitelja i generala Hrvatske vojske. Za koje političke igre je upotrebljeno moje ime ne znam, ali znam da ću zaštitu sebe i svoje obitelji morati zatražiti od policije”, stoji u odgovoru Ivane Cindrić.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.